52 машини работят по улиците на града от първите часове

...
52 машини работят по улиците на града от първите часове
Коментари Харесай

Кметът на Пловдив: Стотици служители и 52 машини почистват града

52 машини работят по улиците на града от първите часове на снеговалежа, оповестиха от ОДМВР-Пловдив.

В момента улиците са проходими при зимни условия , осведоми кметът на Пловдив Костадин Димитров, който дружно със заместник-кмета по екология Иван Стоянов, заместник-кмета по публичен ред и сигурност Ангел Славов, шефовете на Оперативна програма „ Чистота ” и Оперативна програма „ Градини и паркове ” Димитър Георгиев и Антон Георгиев координира дейностите по разчистване в общината.

„ Заради мокрия сняг са получени над 200 сигнала за паднали клони и дървета. 90 от тях са обработени. Екипи на Доброволческото формирование „ Пловдив 112 ” ще поддържат всеки миг Регионалната дирекция „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията “, сподели още Костадин Димитров и добави, че е в непрестанен контакт с полицията.

„ 20 пясъкоразпръсквача и 32 снегорина обработват пътищата. Целият състав на Оперативна програма „ Чистота ” работи на терен, на открито към този момент са и бригади ръчен труд от Оперативна програма „ Градини и паркове ”, както и от ОКТ ”, изясни заместник-кметът по екология Иван Стоянов .

„ По-късно денем се чакат мощни пориви напразно. Моля Ви, не излизайте на открито поради заплахата от падащи предмети и клони ” , прикани кметът на Пловдив Костадин Димитров.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР