52% желаят ново управление без ГЕРБ, 19 % са за

...
52% желаят ново управление без ГЕРБ, 19 % са за
Коментари Харесай

Медиана: 52% от хората желаят ново управление без ГЕРБ

52% желаят ново ръководство без ГЕРБ, 19 % са за опазване на настоящето ръководство, сочи изследване на Медиана.
42 % декларират, че към момента не са решили твърдо за кого да гласоподават.
 Социолог: Икономическите страхове на българина са по-големи от здравните Социолог: Икономическите страхове на българина са по-големи от здравните
Темата с коронакризата не слиза от политическия, медиен и и обществен хоризонт. Изключително водеща към този момент е тематиката с имунизациите. Води се...
Декември 2020 година бележи от 2016 година насам. Средната оценка за ръководството все още (по шестобалната система) е Среден - 3.22, демонстрира сондажът.
Към момента единствено 4 обединения могат да са сигурни, че ще влязат в Народното събрание - ГЕРБ, Българска социалистическа партия, " Има подобен Народ " и Движение за права и свободи.
Двете съществени политически партии - Българска социалистическа партия и ГЕРБ са с на практика изравнени позиции (разлика от 1 %), само че и двете биха се нуждали от поддръжка в опит да сформират ръководство. ГЕРБ обаче, както се вижда, не се употребява с публично доверие и мъчно може да притегли съдружници (те биха поели тежък имиджов удар). Потенциалните различни обединения пък се стремят към ясно разграничаване от Българска социалистическа партия.
Румен Радев продължава да бъде политикът с най-високо публично доверие следван на забележителна отдалеченост от Бойко Борисов. Мая Манолова и Корнелия Нинова доста усъвършенстват позициите си и се изравняват с премиера, настояват от Медиана.
 Галъп: Новите ограничения по-скоро се одобряват добре " Галъп ": Новите ограничения по-скоро се одобряват добре
Новите ограничения против ковид по-скоро се одобряват добре и може би ще подействат за понижаване на страховете. Обществото обаче продълж...
Протестите са нанесли сериозен удар върху имиджа на основния прокурор Гешев - едвам 16 % заявяват, че дейностите му вдъхват доверие; 50 % заявяват отчаяние.
Над 40 % афишират ; 21 % декларират, че към този момент са на ръба на мизерията и не могат да посрещнат разноските за ток, вода, храна; 12 % са изгубили работата си, а на 19 % са им понижили заплатата.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР