52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Шест

...
52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Шест
Коментари Харесай

Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели

52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори оборудването

Шест са жертвите на трагичния случай в Балтимор, при който мост рухна в реката, откакто беше ударен от товарен транспортен съд, оповестява Българска национална телевизия.

Властите в щата Мериленд оповестиха, че избавителните интервенции са прекъснати. Сега към този момент стартира провеждането на такива по възобновяване на инфраструктурата.

Мостът Франсис Кий Скот рухна в 1:30 след среднощ локално време - секунди, откакто един от пилоните му беше ударен. В този миг върху оборудването са прекосявали няколко коли, а също по този начин и ТИР.

 

Междувременно телеграм каналът „ Другая Украина “ заяви, че капитанът на контейнеровоза, разрушил мост, е украинският жител Сергей, на 52 години. Публикувана е и фотография с персоналната му карта.

След сриването на емблематичния мост в Балтимор, управляващите прекратиха издирването на шестимата пътни служащи, които са били на оборудването по време на случая, оповестява Нова телевзиия. Според управляващите няма късмет те да бъдат открити живи.

Разследващите ревизират версията за щета на основния мотор на товарния транспортен съд, която може да е довела до конфликта му със оборудването и до сриването на моста. На видеозаписи от случая се виждало, че светлините на плавателния съд премигват, което показвало, че има проблеми със зареждането. Минути преди злополуката екипажът е уведомил управляващите в Мериленд, че нямат надзор върху кораба, откакто плавателният съд е изгубил мощ при излизане от пристанището.

" На базата на времето, което прекарахме в търсене, напъните които положихме и температурата на водата, в този миг не имаме вяра, че ще успеем да намерим тези хора живи. И по този начин - довечера, към 7:30 часа, преустановихме дейните избавителни действия ", съобщи контраадмирал Шанън Гилрет от Бреговата защита на Съединени американски щати.
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР