52-годишният рапър, който е известен колкото с влечението си към

...
52-годишният рапър, който е известен колкото с влечението си към
Коментари Харесай

Снуп Дог: Отказах марихуаната

52-годишният рапър, който е прочут колкото с влечението си към дрогата, толкоз и с музиката си, заяви на почитателите си, че " след дълъг размисъл и диалог със фамилията ми взех решение да откажа пушенето на марихуана ".


" Моля, уважавайте персоналния ми живот в този миг ", написа Снуп, с същинско име Калвин Бродус, в X/Twitter.

Засега не е ясно дали обещанието на хип-хоп изпълнителя е същинско, или изказването е част от комплицирана маркетингова акция за неговата компания за канабис Leafs By Snoop.

" Вероятно това ще е просто някаква акция, в която той пуска лична линия вайпъри или таблетки за смучене или нещо сходно ", разяснява почитател в X.

" Днес не е Първи април, Снуп ", съобщи втори. Трети добави, че " Снуп без пушек е като Земята без вода ".

The Independent се свърза с представител на Снуп за коментар.

Изпълнителят на " Drop It Like It " s Hot " е последовател на тревата доста преди тя да бъде легализирана в Съединени американски щати.

Родният щат на Снуп - Калифорния, беше първият щат, който легализира опиата за здравна приложимост. По-късно, през 2016 година, тя стана легална за развлекателна приложимост в щата, следвайки образеца на Колорадо и Вашингтон, които направиха това през 2012 година

Компанията на рапъра Leafs By Snoop, която той основава в Денвър, Колорадо, през 2015 година, е профилирана в производството на лични сортове канабис, концентрати и ястия.

Снуп постоянно е пушил джойнтове на сцената по време на концертите си. Той даже се снима в хитовата комедия на Дейв Шапел от 1998 година " Half-Baked " за трио наркомани, които вземат решение да продадат открадната трева от фармацевтична лаборатория, с цел да внесат гаранция за собствен неотдавна вкаран в пандиза другар./БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР