52-годишната актриса Дреа де Матео, която е известна с участието

...
52-годишната актриса Дреа де Матео, която е известна с участието
Коментари Харесай

Порносайт спаси 52-годишна актриса от фалит

52-годишната актриса Дреа де Матео, която е известна с присъединяване си в хитовата поредност „ Семейство Сопрано “, сподели пред Daily Mail, че порнографският уебсайт OnlyFans е избавил живота й. По време на пандемията от COVID-19 звездата остава без работа. Причината е, че отхвърля да си сложи ваксина против рисковата болест, а това ѝ коства липса на оферти за служебни задължения. Изведнъж тя открива, че има единствено 10 $ в банковата си сметка. Ситуацията се утежнява толкоз доста, че актрисата е изправена пред вероятността да загуби единствения си дом.

" Трябваше незабавно да се опитам да продам къщата, преди да ми бъде отнета. В същото време изгубих майка си, роднините ми останаха без пари, просто не знаех къде да отида ", спомня си Матео. Тогава тя се записва в уебсайт за възрастни. Само пет минути откакто разгласява провокативните фотоси, звездата печели задоволително пари, с цел да изплати ипотеката си.

Матео призна, че първоначално въобще не възнамерявала да взе участие в рискованото начинание, само че от този момент е трансформирала отношението си към уеб страницата: „ Тези фрагменти провокираха възторг в обществените мрежи, историята ми стана заразна, хората полудяха. Първоначалната концепция беше да имам собствен подкаст, в който да беседвам с известни персони на интимни тематики, само че в последна сметка направихме фотосесия. "

Актрисата означи, че не обръща внимание на рецензиите и счита решението си за безусловно вярно: " Всеки, който желае да ме съди и унижава, да го направи. Надявам се, в никакъв случай да не се окажете в ситуацията, в което се озовах аз, грижейки се за две дребни деца. "

OnlyFans оказва помощ на Дреа освен да изплати задълженията си, само че и да започва лична марка облекла Ultrafree. Колекциите са въодушевени от стила на нейния наследник. Звездата, дружно с някогашния си брачен партньор Шутър Дженингс, има две деца: 16-годишна щерка Алабама и 12-годишен наследник Уейлън. Това не е първият опит на актрисата да прави личен бизнес. Преди време тя имаше магазин за облекла Filth Mart в Манхатън, който затвори и отвори нов подобен в Лос Анджелис.

Де Матео приключва учебното заведение по изкуства Tisch на Нюйоркския университет. Записва се във висшето учебно заведение с желанието да учи за режисьор, само че актьорската игра я притегля повече. Първоначално е планувано нейната геройня в „ Семейство Сопрано “ да се появи единствено в един епизод, само че актрисата съумява да впечатли продуцентите и става непрекъснат член на поредицата.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР