52-годишна жителка на Калифорния, САЩ, успя да възвърне младежкия си

...
52-годишна жителка на Калифорния, САЩ, успя да възвърне младежкия си
Коментари Харесай

52-годишна жена сподели как е свалила 20 кг и се е подмладила

52-годишна жителка на Калифорния, Съединени американски щати, съумя да възвърне младежкия си тип и показа своите секрети, заяви Daily Mirror.

Денис Къртли разкри, че е наддала 20 кг по време на пандемията от COVID-19 заради перименопаузата.

Малко преди 50-ия си рожден ден дамата решила да промени живота си и още веднъж да стане дейна и енергична. Само за няколко години тя съумяла да се отърве от наднорменото тегло. Първото нещо, което Киртли направила, бе да се обърне към компания за диети и тренировки за намаляване. Тя се причисли към фитнес залата и стартира постоянно да прави силови тренировки. След известно време дамата се влюби в бодибилдинга и даже стартира да взе участие в надпревари. В допълнение, Киртли отхвърли непотребните въглехидрати в диетата, стартира да се придържа към протеинова диета и също стартира да яде пет пъти дневно .

 

Любимите ѝ храни са вафли с високо наличие на протеини, сьомга, пържени тиквички със салата и овесени ядки с бананови протеини.

В допълнение към здравословния метод на живот, дамата назова позитивното мислене една от главните секрети на младия външен тип. Според Къртли тя почнала да наподобява и да се усеща по-млада от всеки път, незабавно откакто трансформирала мирогледа си. Сега тя тренира пет дни във фитнеса с дъмбели и фитнес ластици.

Тя споделя за трансформацията си в обществените мрежи. „ Наистина можем да избираме по какъв начин да остаряваме. Всичко зависи от вашия светоглед. Старост и стареене са разнообразни понятия. Няма нищо неприятно в остаряването, одобрявам възрастта си “, споделя Къртли. /БГНЕС

 
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР