52 деца от Пловдивска област получиха подаръци за първи юни

...
52 деца от Пловдивска област получиха подаръци за първи юни
Коментари Харесай

Елена Пешева зарадва 52 деца от социално слаби семейства

52 деца от Пловдивска област получиха дарове за първи юни от Елена Пешева. Депутатката от ВОЛЯ зарадва малчугани от нуждаещи се фамилии, множеството от които са многодетни или на самотни майки. Това е невиждан случай – депутат да подари толкоз доста дарове на деца, изключително в Пловдив и региона.
„ Изключително съм щастлива и задоволена, че съумях да развеселявам 52 дечица по случай Деня на детето! С някои от тях съумях да се срещна, като ги поканих в офиса на ВОЛЯ Пловдив, с цел да получат подаръците си персонално от мен. На всички деца и техните фамилии пожелах от сърце здраве, благополучие и благополучие! Нека имат повече мотиви за усмивки! “, разяснява Елена Пешева. Тя изрече специфични благодарности за помощта и съдействието на Chipolino, чийто колички, кошарки, столчета за хранене, тротинетки и триколки, провокираха детските усмивки точно на празника.

Интересът към самодейността " Усмихни дете ", която Елена Пешева организира посредством персоналната си страница във фейсбук, бе голям. Предложенията да се зарадват деца в фамилии в потребност бяха над 100. Сред тях имаше и семейство със седем деца. „ Много мъчно беше да се изберат 50 от 100 нуждаещи се дребни човечета. Затова, вместо оповестените 50, усилих подаръците с още 2. Получих десетки благодарности от родителите, а щастието – прочетох в детските очи “, обясни Пешева. Тя загатна, че напълно скоро ще изненада с нова самодейност и че още веднъж се надява на интензивно присъединяване от жителите.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР