51-годишният Сашо Б., който е бил привлечен към наказателна отговорност

...
51-годишният Сашо Б., който е бил привлечен към наказателна отговорност
Коментари Харесай

Задържане под стража за 51- годишния, изнасилил 79-годишна жена

51-годишният Сашо Б., който е бил притеглен към наказателна отговорност от Териториалното поделение в Нови пазар към Районната прокуратура в Шумен за обезчестяване на стара жена – закононарушение по член 152, алинея 1, т. 2 от Наказателен кодекс, осъществено със мощ и заплашване, ще продължи да обитава в ареста.

Днес състав на Районния съд в Нови пазара почете настояването на прокуратурата и със свое определение му взе мярка за неотклонение „ Задържане под стража “. Сашо Б. е неведнъж осъждан.

На 28 против 29 август тази година в село в община Нови пазар той влезнал в дома на самотно живееща 79-годишна жена. Тя била легнала и откакто видяла, че някой влиза в стаята й, се изправила. Сашо Б. блъснал дамата, блъснал я на леглото и я изнасилил. След осъществяване на закононарушението напуснал дома на старата жена. Жертвата не разполагала нито с домакински, нито с мобилен телефон, с цел да подаде сигнал в полицията. Посред нощ тя тръгнала пеш от селото до Нови пазар, с цел да подаде сигнал в Районното ръководство на Министерство на вътрешните работи против причинителя, който разпознала.

Определението на съда предстои на обжалване пред Шуменския областен съд, оповестиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура - Варна.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР