51-годишният Фаредин Ахмед е направил пълни самопризнания за жестокото убийство

...
51-годишният Фаредин Ахмед е направил пълни самопризнания за жестокото убийство
Коментари Харесай

Фаредин Ахмед направил пълни самопризнания за убийството на бившата си жена в Тервел

51-годишният Фаредин Ахмед е направил цялостни признания за жестокото ликвидиране на някогашната си брачна половинка в Тервел на 28 декември, оповестиха от пресслужбата на Апелативната прокуратура за Moreto.net.

Той е арестуван късно нощес в град Тервел. Открит е в апартамент, благосъстоятелност на неговия шеф, в който трябвало да прави ремонтни действия.

Мъжът е притеглен към наказателна отговорност за съзнателно ликвидиране, осъществено по изключително непосилен метод за жертвата и с особена свирепост, за което законът планува наказване „ отнемане от независимост “ от петнадесет до двадесет години, пожизнен затвор или пожизнен затвор без подмяна.

Фаредин е направил цялостни признания и е оказал подпомагане на проверяващите органи. За изясняване на обстоятелствата и събитията към случилото се са конфискувани голям брой материални доказателства, назначени са съдебно-медицинска, съдебно-психологична, биологична и други експертизи.

Жертвата на тежкото закононарушение е на 45 години, някогашна брачна половинка на обвинения, с която имали конфликтни връзки. Тялото ѝ беше открито рано сутринта на 28 декември на улица в град Тервел с голям брой травматични увреждания в региона на главата.

Разследването по случая продължава под управлението и надзора на Окръжна прокуратура - Добрич и се прави от проверяващ служител на реда от ОД на Министерство на вътрешните работи.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР