51-годишният Божидар Петков е в неизвестност от края на месец

...
51-годишният Божидар Петков е в неизвестност от края на месец
Коментари Харесай

Мистерия! Този мъж изчезна яко дим!

 51-годишният Божидар Петков е в неопределеност от края на месец юни, а майка му и сестра му не стопират да го търсят. Мъжът е родом от Русе, само че от известно време живеел в града под тепетата. За последно споделил на сестра си Биляна, че работи в пловдивско село в региона на строителството. Биляна живее в Швейцария, а майка й в Русе. 

" Подадохме сигнал в полицията в Русе, само че към този момент толкоз време не ни споделят какво се случва. Последно разговарях с техен чиновник, който се държа жестоко и надменно и сподели, че ще чакаме. Нямаме опция да се обърнем към полицията в Пловдив, тъй като живеем надалеч, а майка ми има здравословни проблеми и не може да пътува ", сподели Биляна пред кореспондент на Plovdiv24.bg .

Тя поддържала връзка с брат си в обществените мрежи, само че от 24 юни тази година Божидар нямал никаква интензивност. Не отговарял и на известията, които сестра му пращала. Жената издирала негови другари, с цел да ги пита за него, само че досега няма никаква информация. 

" Има най-малко трима другари от пловдивски села, които могат да бъдат разпитани, само че за това би трябвало да се задейства полицията, само че никой не си мърда пръста. Подадохме и заявление за общодържавно търсене ", описа още сестрата.

Божидар Иванчев Петков е на 51 години, висок е 1,85 см, има черна прошарена коса и тъмнокафяви очи. Ако някой го е виждал или разполага с каквато и да е информация, може да се свърже с телефоните на Plovdiv24.bg , сестра му Биляна на телефон: 0041 78 73 777 6  или на майка му: 088 33 88 308.

" Казвам на майка ми, че ще го намерим, само че персонално аз ужасно доста се тормозя. Искаме най-малко да знаем, че е жив. ", показа Биляна.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР