51-годишният американски актьор Бен Афлек бе забелязан на семейна разходка

...
51-годишният американски актьор Бен Афлек бе забелязан на семейна разходка
Коментари Харесай

Бен Афлек изведе Джей Ло и бившата съпруга на разходка СНИМКИ

51-годишният американски артист Бен Афлек бе видян на фамилна разходка със брачната половинка си Дженифър Лопес и някогашната брачна половинка Дженифър Гарнър в Лос Анджелис.  

Гарнър наподобява стоеше на разстояние от някогашния си другар и неговата обич, до момента в който вървеше пред двойката с 11-годишния си наследник Самуел и 15-годишната си щерка Серафина, написа Page Six.



Междувременно носителят на Оскар Афлек и Джей Ло вървяха зад тях с 15-годишната й щерка Ема, която е от някогашния й брачен партньор Марк Антъни.

Бен Афлек беше забелязан да поддържа връзка с наследницата на брачната половинка си, а Лопес в този миг вървеше ръка за ръка с мъжа си.


Бен Афлек и Дженифър Лопес

На излизането не участваха най-голямата щерка на Гарнър и Афлек - 18-гдишната Вайълет, и братът близнак на Ема Максимилиан.



Бен Афлек беше видян да се разхожда с Дженифър Лопес и някогашната си брачна половинка

Актьорът и певицата, притежател на Оскар, се ожениха през лятото на 2022 година, откакто възобновиха романса си напролет на 2021 година Преди това те излизаха при започване на 2000-те, само че прекратиха връзката си преди сватбата си.

След това Афлек се дами за актрисата Дженифър Гарнър, която му роди три деца. Междувременно Джей Ло се омъжи за артиста Марк Антъни, с който станаха родители на двама наследници.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР