51-годишната англичанка Аманда Гомо изкарва три дни в болница, след

...
51-годишната англичанка Аманда Гомо изкарва три дни в болница, след
Коментари Харесай

Чихуахуа изпрати жена в болница по възможно най-неприятния начин

51-годишната англичанка Аманда Гомо изкарва три дни в болница, откакто кучето на щерка ѝ се изхожда върху лицето ѝ по време на следобедната ѝ сънливост. По неприятно стичане на събитията домашният любим е бил настинал и е имал диария.

,,Както постоянно, бях си легнала да подремна с Беле, когато в един миг усетих противен усет в устата'', споделя Гомо пред изданието South West News Service.

Допълва, че след този случай не е спряла да повръща в продължение на часове.

Дъщеря ѝ завежда кучето на ветеринар, където е открито, че животното е със стомашен вирус. По-късно Гомо стартира да демонстрира същите признаци и е закарана на доктор, който ѝ дава лекарства и ѝ предлага да пие щедро количество вода, с цел да предотврати възможна зараза.

В идващите 48 часа обаче дамата стартира усеща конвулсии по цялото си тяло и се постанова да бъде приета в болница преди признаците ѝ да се влошат. В болничното заведение лекарите я диагностицират със стомашно-чревна зараза в следствие от изпражненията на кучето. Гомо неотложно е призната за лекуване и наблюдаване в продължение на три дни, до момента в който положението ѝ се усъвършенства.

В момента дамата е на домашно лекуване и още да се възвръща.

Прощавам на Беле за дребния случай и към момента го обичам с цялото си сърце. Но сигурно оттук-нататък ще премисля позициите, на които спим дружно, споделя Гомо.

Novini.bg

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР