5000 служители и доброволци вече са в Олимпийското село като

...
5000 служители и доброволци вече са в Олимпийското село като
Коментари Харесай

Изолация за участниците и доброволците на Олимпиадата в Китай

5000 чиновници и доброволци към този момент са в Олимпийското село като част от подготовката за идната Зимна Олимпиада в Китай.

В Олимпийското село в Пекин и в град Чжъндзякоу, другият град хазаин, който ще одобри част от надпреварите, ще работи така наречен затворена система на ръководство. Служители и доброволци ще живеят в Олимпийското село и три хотела наоколо.

" Дежурните чиновници, които ще бъдат разполагаем през цялата Олимпиада, ще живеят в постройките на селото. Други ще бъдат настанени в три обособени хотела наоколо и ще бъдат превозени с рейсове, без да имат никакъв контакт с външния свят. Вече има подготовка, в това число противоепидемични материали, с цел да се подсигурява, че животът и работата ще протичат гладко ", съобщи Чжън Хайтао, представител в Олимпийското село

Зимните Олимпийски игри ще се проведат в Китай сред 4 и 20 февруари, а участниците идват на 27 януари.

Напълно имунизираните участници ще влизат в затворената система без карантина, а тези, които не са, би трябвало да бъдат в изолираност 21 дни преди идването си в Пекин.

Някои страни като Съединени американски щати и Канада задължиха всички свои представители да бъдат с сложена ваксина.

По време на игрите спортистите ще бъдат под непрекъснато здравно наблюдаване и тестване и няма да имат контакт с публиката.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР