5000 лева е струвала трансплантацията на коса, на която Ергенът

...
5000 лева е струвала трансплантацията на коса, на която Ергенът
Коментари Харесай

Виктор Стоянов платил 5 бона, за да си присади коса



5000 лв. е коствала трансплантацията на коса, на която Ергенът Виктор Стоянов се подложил преди няколко години. Процедурата бе една от най-обсъжданите, до момента в който течеше риалити шоуто, тъй като присадената коса се виждаше и правеше неприятно усещане.

Kliuki.bg попадна на рекламно видео преди трансплантацията. На него леко оплешивяващият Виктор изяснява за какво желае да се подложи на процедурата.

„ Работя като личен треньор, управител на фитнес зала, а в свободното време – и като модел. Както може би забелязвате, за мен външния тип е извънредно значим – преди известно време забелязах оредяване на косата и взех решение, че е време да се подложа на трансплантация на коса “, изяснява Виктор във видеото.

Бърза инспекция на услугите във въпросната клиника демонстрира, че една такава процедура стартира от 3800 лв., които не включват болничния престой и другите услуги. Така новата прическа на Виктор му е стъпала най-малко на 5000 лв., само че пък уви – от близко си проличава и не наподобява естествено.

Ергенът в действителност е много суетлив и се чака скоро да се подложи и на други процедури, като изглаждане на бръчки и покачване на клепач. Дано Алекс Гърдева да си пада по метросексуалните мъже…
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР