500 лева дари възрастна жена на общинската администрация в Стамболийски,

...
500 лева дари възрастна жена на общинската администрация в Стамболийски,
Коментари Харесай

Баба Мария от Стамболийски дари 10-годишните си спестявания на общината

500 лв. подари стара жена на общинската администрация в Стамболийски, с цел да бъдат употребявани за построяването на нова облага в града. Необичайната си молба, 73-годишната Мария Дочева показа с кмета Георги Мараджиев, заяви Plovdiv.24.

Баба Мария не изрази съответно предпочитание защо да послужат парите й, само че сподели, че от 1961 година не е виждала Стамболийски по-красив и прелъстителен и повода за дарението й е, че се радва на всичко, което е построено от екипа на кмета. Искала работата да продължи по същия метод.

Възрастната жена има 40 години трудов стаж и получава 480 лв. пенсия. Събирала над 10 години парите, откогато има сергия на пазарчето.

" Няма какво да кажа повече, като се изключи че тази жена заслужава бездънен реверанс. Спомняте ли си дядо Добри, Светецът от Байлово! Днес аз видях него в баба Мария, която може да бъде спокойна, че ще осъществим желанието й! Убеден съм, че с придобивката, която изградим с нейните пари, ще я създадем щастлива! ", сподели кметът на Стамболийски.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР