50 пътници бяха евакуирани успешно снощи от автобус, пропаднал на

...
50 пътници бяха евакуирани успешно снощи от автобус, пропаднал на
Коментари Харесай

Още един пътен инцидент,при който по чудо няма пострадали

50 пасажери бяха евакуирани сполучливо нощес от рейс, пропаднал на понтонен мост над река в Копривщица. С рейса към Търговище са се прибирали спечелилите орден участници в първия ден на фолклорния фестивал.

Причина за случая е неточност на водача. Бързата интервенция на полицията е предотвратила по-тежък случай, описа един от пасажерите.

При качването на краткотраен понтонен мост, който обезпечава достъпа на рейсове до паркинга за фолклорния фестивал в Копривщица, водачът не съумява да уцели коловоза. Едната задна гума се пука.

" При това проваляне се чу ужасяващ екот, рейсът се заклати доста наляво и надясно и се сътвори безспорна суматоха в рейса ", съобщи Боян Гинев, пасажер в авариралия рейс.

Автобусът е бил цялостен, част от хората по-възрастни, имало е и деца. Всички изходи на транспортното средство са се оказали над реката.

" На мястото се притекоха органите на реда, полиция, които осигуриха естественото излизане от рейса ", добави Боян Гинев.

Пътниците в рейса са от фолклорна група от региона на Търговище, която е взела участие във фестивала в Копривщица. Спечелили премия и се прибирали, когато е станал случаят.

" От общината, от уредниците на фестивала, тъй като ние сме от участниците, никой не пристигна да ни попита по какъв начин сте, не пристигна и здравно лице ", сподели още Боян Гинев.

Фирмата транспортьор е осигурила различен рейс и групата се е прибрала.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР