50 лева за всички пенсионери през април. Общо 105 милиона

...
50 лева за всички пенсионери през април. Общо 105 милиона
Коментари Харесай

Веселин Марешки: Още по 50 лв за пенсионерите, благодарение на ВОЛЯ

50 лв. за всички пенсионери през април. Общо 105 милиона лв. са отпуснати за реализация на тази поддръжка. Това нямаше да бъде допустимо без поддръжката на ВОЛЯ.
„ Ние не позволихме България да бъде тласната в безпорядък няколко месеца преди постоянни избори. Гарантирахме стабилността на страната във време на тежка здравна и икономическа рецесия. Въпреки, че сме съпротива, за нас ползите на страната и нейните жители са над всичко! Оставихме евтиния популизъм на другите “, съобщи Веселин Марешки.
 Веселин Марешки: Без просвета и култура изчезваме като народ Веселин Марешки: Без просвета и култура изчезваме като народ
ВОЛЯ ще внесе законопроект за големи вложения в образованието Лидерът на партия ВОЛЯ Веселин Марешки съобщи, че е смутен от криз...
Днес всички български жители регистрират този акт като отговорно държавническо мислене на ВОЛЯ и водача й. Това е един от знаците за политическа зрялост. Припомняме, че към този момент няколко пъти политици от групировката декларират, че са подготвени за присъединяване в изпълнителната власт, единствено в случай че се стартира бърза реализация на програмата на Патриотичната коалиция ВОЛЯ и НФСБ за нарастване на всички пенсии с най-малко 200 лева, безвъзмездни медикаменти за възпитаници и пенсионери и обективни цени на горивата.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР