50-годишният Васил от Първомай, който наръга 33-годишен мъж на купон

...
50-годишният Васил от Първомай, който наръга 33-годишен мъж на купон
Коментари Харесай

Ето го мъжа от Първомай, заклал госта си на купон СНИМКИ

50-годишният Васил от Първомай, който наръга 33-годишен мъж на ваучър в дома му, влезе в правосъдната зала. Магистратите от Окръжния съд ще гледат мярката му за неотклонение. От прокуратурата упорстват за непрекъснатото му задържане поради тежкото съзнателно закононарушение.



Жертвата е от харманлийско село. 33-годишният бил част от компания, събрала се в дома на килъра, с цел да се почерпят и веселят. Между него и домакина зародил битов скандал. Убиецът извадил нож и пробол противника си в корема.



Наръганият опитал да избяга. Напуснал къщата и тръгнал с бърза крачка, доколкото пострадването му разрешавало. След няколко метра обаче се строполил и повече не станал. Присъстващите на домашния ваучър повикали кола за спешна помощ. Пострадалият бил откаран в болничното заведение, където макар незабавната лекарска интервенция умрял.



Васил бе арестуван в началото за 24, а по-късно за 72 часа.



фотоси от Валентина Биларева
Свързани вести Убиецът от Първомай към този момент с обвиняване, вземат решение дали да го оставят в ареста Разкриха злокобни детайлности за кървавото ликвидиране до Пловдив Кърваво ликвидиране до Пловдив: Наръгаха с нож мъж при домакински купон
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР