50-годишният актьор Джъд Лоу стана за седми път баща. Той

...
50-годишният актьор Джъд Лоу стана за седми път баща. Той
Коментари Харесай

Джъд Лоу стана баща за седми път

50-годишният артист Джъд Лоу стана за седми път татко. Той има шест деца от четири разнообразни дами. Актьорът и брачната половинка му Филипа Коен бяха снимани на летището в Лондон с новороденото си, оповестява „ The Sun ”. Полът на детето към момента не е обявен, Лоу не даде никакви мнения за попълнението в фамилията.

Джъд Лоу се ожени за Филипа Коен през 2019 година Година по-късно двойката се снабди с първородното си дете. В шоуто на Джими Фалън, до момента в който разказваше с какво се е занимавал по време на карантината през пандемията артистът ненадейно съобщи: „ Занимавах се с градината си. А, станах още веднъж татко! Така че не липсваха неща за правене.

Бракът с Филипа Коен е втори за артиста. Първата му брачна половинка е английската актриса Сейди Фрост, от която има три пълнолетни деца – синовете Руди и Рафърти и дъщерята Айрис. Актьорът има и извънбрачни деца, като през 2009 година моделът Саманта Бърк роди щерка от артиста, а през 2015 година се роди най-малката му щерка Ада, чиято майка е певицата Катрин Хардинг.