50-годишният актьор Джъд Лоу, който има шест деца от четири

...
50-годишният актьор Джъд Лоу, който има шест деца от четири
Коментари Харесай

Джъд Лоу стана баща за седми път

50-годишният артист Джъд Лоу, който има шест деца от четири разнообразни дами стана татко за седми път.

 

Актьорът и брачната половинка му Филипа Коен бяха снимани на летището в Лондон с новороденото си момченце в детска количка, оповестява „ The Sun ”. Полът на детето към момента не е обявен, Лоу не даде никакви мнения за попълнението в фамилията.

Джъд Лоу се ожени за Филипа Коен през 2019 година Година по-късно двойката се снабди с първородното си дете. В шоуто на Джими Фалън, до момента в който разказваше с какво се е занимавал по време на карантината през пандемията артистът ненадейно съобщи: " Занимавах се с градината си. А, станах още веднъж татко! Така че не липсваха неща за правене.

 

 Добави изложение

 

Аферата на Джъд Лоу с психоложката Филипа Коен излезе нескрито през юни 2015 година В изявленията артистът нееднократно е отбелязвал, че това, което го е спечелило в момичето, е нейната хубост, просветеност, само че най-много дискретността й. По-рано артистът призна, че е доста благополучен, че Филипа е надалеч от киноиндустрията, тъй като в противоположен случай връзките им не биха били толкоз постоянни.

 

         Добави изложение

 

Бракът с Филипа Коен е втори за артиста. Първата му брачна половинка е английската актриса Сейди Фрост, от която има три пълнолетни деца : синовете Руди и Рафърти и дъщерята Айрис. Актьорът има и извънбрачни деца, като през 2009 година моделът Саманта Бърк роди щерка от артиста, а през 2015 година се роди най-малката щерка на артиста Ада, чиято майка е певицата Катрин Хардинг. Един от най-известните му романи е бурната му връзка с колежката му Сиена Милър.

 

 Добави изложение
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР