50-годишната Донка Я. е била осъдена от състав на Варненския

...
50-годишната Донка Я. е била осъдена от състав на Варненския
Коментари Харесай

Съдът във Варна реши: Праща 50-годишната Донка в затвора за кражба в автобуса и теглене на пари с чужда карта

50-годишната Донка Я. е била наказана от състав на Варненския областен съд на 2 години отнемане от независимост при общ режим и санкция в размер на 600 лв.. Първоначално съдът дефинира подсъдимата да търпи наказване 3 години затвор, само че поради приета виновност в поисканото от Донка Я. кратко правосъдно разследване присъдата й бе понижена с една трета.

Донка Я. е била предадена на съд с обвинителен акт на Окръжната прокуратура във Варна, за това че на 23 октомври 2017 година изтеглила от непозната дебитна карта сумата от 400 лв. без единодушието на титуляра.

Пострадалата жена пътувала в градския превоз. Извадила портфейла си, с цел да покаже на контрольорката картата за пътешестване. Малко по-късно в магазин тя открила, че портфейлът й липсва. От банкова служителка схванала, че от картата й към този момент са изтеглени 400 лв.. Записът от камерите отвел проверяващите при подсъдимата Донка, която е осъждана 6 пъти.

Съдебният състав е почел и гражданския иск в размер на сумата на непозволено изтеглените пари.

Присъдата на Варненския областен съд предстои на обжалване пред Апелативния съд.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР