50-годишната дъщеря на покойния актьор Коста Цонев – Теодора, която

...
50-годишната дъщеря на покойния актьор Коста Цонев – Теодора, която
Коментари Харесай

Сестрата на Митко Цонев - сензация в „Гласът на България”

50-годишната щерка на починалия артист Коста Цонев – Теодора, която в края на септември направи опит за самоубийство , е дала рестарт на живота си, научи  HotArena .

След любовна драма, лабилната музикантка смеси солидно количество алкохол с антидепресанти и изпадна в кома . Лекарите от „ Пирогов ” се пребориха за живота й, а 12-годишният й наследник Дейвид бе даден за развъждане на приемно семейство. 

Вдовицата на брат й Митко – Мариана, откупила наследствения дял на Теодора от жилището на именития Коста Цонев на столичната улица „ Славянска сказка ”. Жилището на пъпа на София било завещано от звездата на „ Баща ми бояджията ” на двете му деца от брака с тв говорителката Анахид Тачева – Митко и Теодора. Мариана Цонева броила 100 000 евро за каузи на починалия си мъж, а с парите Теодора си е купила апартамент в квартал „ Лозенец ”. 

Така новодомката решила да стартира живота си изначало. Тя се надявала като си стъпи на краката да успее да се пребори и за изгубените си наставнически права над Дейвид. По-голямата й щерка Мария е отглеждана от баща си в Ню Йорк, а юристът на Теодора бил уверен, че възможностите й да си върне сина пред обществените, са огромни. 

Издънката на клана Цоневи ще взе участие и в новия сезон на риалити шоуто „ Гласът на България ” по Би Ти Ви. Тя е била утвърдена на кастинга и съгласно хора от екипа, се показала учудващо добре. „ Теодора има гений, пее своеобразно. От нея може да излезе огромна звезда ”, разясняват осведомени, предават от Уикенд.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР