50-годишна британка била на крачка от смъртта. Ужасна случка я

...
50-годишна британка била на крачка от смъртта. Ужасна случка я
Коментари Харесай

140-кг. Никол свали за нула време 63 кг. след като срещна смъртта, ето как 

50-годишна британка била на крачка от гибелта. Ужасна преживелица я предиздвикала да отслабне, тъй като нейните 140 кг към този момент застрашавали здравето й.

Никол Бауър от британския град Шефилд, Южен Йоркшир, от години страда от здравословни проблеми поради наднорменото тегло. Един ден синът й, който тогава още е възпитаник, се прибира вкъщи и я открива в леглото й в безсъзнание. Оказва се, че Бауър, която тогава тежи 141 кг., е получила инсулт.

„ Бях ужасена, че синът ми и цялото ми семейство трябваше да преминат през това тестване. Загубих своята майка, когато тя бе едвам на 43 години. Не можех да се примиря с обстоятелството, че децата ми могат да останат без майка “, споделя Никол.

Жената дълго време опитвала разнообразни диети, само че постоянно резултатът им бил за малко. Бауър постоянно пропущала закуска или пък хапвала препечени филийки с масло заран.

Преди да се вземе в ръце, дамата преди обядвала чипс, а за вечеря си правела спагети болонезе с чесново хлебче, баница с месо, приготвена с доста масло или пиле. За да се оправи с неналичието на сила, се наливала с газирани питиета.

Бауър осъзнала, че не може да отслабне без помощта на експерти и се обърнала към организация за намаляване, която се занимава с смяна на питателните привички и метода на живот.

Жената понижила потреблението на мазнини, отказала газираните питиета и нездравословната храна. Започнала да хапва плодове, кисели млека и нискокалорични желета. Освен това Бауър почнала да кара колело, което се трансформирало и в новата й пристрастеност. Сега тя навърта по 25 км. на ден, с цел да поддържа сърцето си крепко.

Само в границите на година дамата свалила 63 кг. От към този момент 5 години тя води здравословен метод на живот и признава, че всекидневно усеща изгодите от това. По думите й животът й изцяло се е трансформирал след отслабването. Сега тя прекарва повече време навън със фамилията си, кара колело със брачна половинка си и се усеща доста по-енергична.

„ Здравословният метод на живот ми даде жадност за живот “, отбелязва тя. / jenata. blitz. bg

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР