50-годишен пловдивчанин нахлул в класна стая в ОУ „Княз Александър

...
50-годишен пловдивчанин нахлул в класна стая в ОУ „Княз Александър
Коментари Харесай

Баща нахлу в час по химия в елитно училище и нападна ученик

50-годишен пловдивчанин нахлул в класна стая в ОУ „ Княз Александър І “, задърпал седмокласник и се държал нападателно с учителката. Това потвърдиха от пресцентъра на прокуратурата в Пловдив. Районните магистрати следят бързото произвеждане, формирано по случая от чиновниците на реда в Четвърто районно управление (на МВР) в Пловдив.
Инцидентът станал през вчерашния ден в елитното учебно заведение, което се намира в центъра на града. 50-годишният мъж е влезнал в образователното заведение, избутал защитата и се насочил към класната стая на седми клас.
Той отворил обиден вратата на кабинета по време тутакси по химия и се насочил към чина на 13-годишно момче, с цел да желае пояснение за спор с щерка му.
Въпреки опитите на учителката да потуши абсурда, мъжът почнал да дърпа ученика за якето и да му се кара. От управлението на учебното заведение незабавно е бил подаден сигнал на незабавния телефон 112. Пристигналият полицейски екип е задържал мъжа за период от 24 часа по Закона за Министерство на вътрешните работи.
Според осведомени, мъжът бил татко на петокласничка. Той твърдял, че седмокласникът е удрял момичето. Хулиганските дейности той направил пред очите на щерка си, която измъкнал преди този момент от клас.
По бързото произвеждане, водено от проверяващ служител на реда при Четвърто районно управление (на МВР) на МВР-Пловдив, се правят процесуално-следствени дейности. Предстои 50-годишният мъж да бъде притеглен като обвинен.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР