50-годишен мъж от благоевградското село Дренково спи в този студ

...
50-годишен мъж от благоевградското село Дренково спи в този студ
Коментари Харесай

Роднини изгониха болния Иван - сега спи на пейката

50-годишен мъж от благоевградското село Дренково спи в този мраз на скамейка до комплекс " Рио " в Благоевград. В петъчната вечер той бе полузамръзнал, сгънат на кълбо на пейката. Иван, по този начин се споделя мъжът, е болен.

Разболял се преди години и роднините му го изгонили от къщата им в селото и от този момент към този момент 4 години той живее на улицата и зиме, и лете, написа struma.com.

" Лятото е по-добре най-малко е топло ", споделя Иван, само че зимата е ужасно. Иван има здравословен проблем очевидно е. Злоупотребява с алкохола и твърди, че в тия студове той е единствения лек, който му оказва помощ да се стопли и да заспи.

Няма завивки, нито покрив над главата си. Има едно подхвърлено му яке и прокъсана шапка. Като няма какво да яде, рови в кофите за отпадък.

Преди да се разболее, е работил по строителството и работа, каквато някой му подмятна. Получава пенсия по болест, само че какво се случва с нея не може да изясни.

Някои настояват, че негов прочут му прибира пенсията, а други пък споделят, че е изпива цялата и след това рови по кофите. 4 години това е метода на живот на Иван, кучешки живот. /Марица.бг

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР