50-годишен българин е загинал, след като е паднал от 3-етажна

...
50-годишен българин е загинал, след като е паднал от 3-етажна
Коментари Харесай

Български работник загина при фатален инцидент на строеж в Малта

50-годишен българин е умрял, откакто е паднал от 3-етажна височина по време на работа на строителен обект в малтийския град Хамрун, заяви " Lovin Malta ".

В изказване от този следобяд полицията заяви, че молба за помощ на обект в " Triq Karmnu Abela " в Хамрун е била подадена към 11:00 ч. тази заран.
 Разследват трудова акцидент с двама починали в Разград Разследват трудова акцидент с двама починали в Разград
Окръжната прокуратура в Разград стартира досъдебно произвеждане за трудова акцидент с двама починали, съобщи БГНЕС. Трагичният инциде...

Според полицейския източник българският жител, който живеел в залива Сейнт Пол, е работил на строителен обект на улицата, когато е паднал. На мястото на случая е бил изпратен медицински екип, само че при идването му мъжът към този момент е бил умрял.

Този случай е последният от поредност злополуки на строителни обекти. Миналия месец беше обявено, че различен служащ мигрант, Ламин Джайтех, е паднал от огромна височина, до момента в който е работил на строителен обект. На изпълнителя, отговарящ за обекта, бяха повдигнати обвинявания за редица нарушавания, свързани със здравето и сигурността. Започнало е правосъдно следствие.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР