50 години навърши големият актьор Малин Кръстев. Артистът отбеляза празника

...
50 години навърши големият актьор Малин Кръстев. Артистът отбеляза празника
Коментари Харесай

Малин Кръстев на 50: Сам съм, но не и самотен!

50 години навърши огромният артист Малин Кръстев. Артистът означи празника си виртуално, като се „ почерпи ” с приятелите си—Геро и компания, научи HotArena.

Двамата с Герасим доста скоро ще забележим във виртуалното шоу „ Господари на ефира ”, където отново ще забавляват хората.

„ Сам съм, само че не уединен. Не приказвам за персоналния си живот ”, споделя Малин, който и във времето на пандемия не стопира да твори. И сега работи върху пиеса, която счита да сложи в Младежкия спектакъл.

Роденият късметлия—по време на Великден, е толкоз въздържан и тъй като от дълго време е схванал, че дълготрайните проекти единствено могат да разсмеят Господ, написа „ България през днешния ден ” .

Преди време като момче влиза в италиански филм, където ромка от гигантската масовка му предсказва, че го „ пазят от горната страна ” и в никакъв случай няма да бъде безпаричен.

Тази жена се оказва починалата баба на Азис–Станка. А случката е преди 20 години.

„ Късметлия съм, да. Докосвал съм се до велики хора–Леон Даниел, Коко Азарян, Домна Ганева и Николай Бинев, Явор Гърдев, Теди Москов–много са ”, споделя Кръстев.

Освен театъра, артистът обожава да кара. Прави го до момента в който е на главата с шапката на Наум Шопов и слънчевите очила на Чочо Попйорданов, с който са положителни другари.

„ Сега доста се вълнувам от снимането на къси филмчета за другари, въпреки рядко да пипвам камерата. Радвам се, че и синът ми пое по моя път и добре се развива ”, изяснява още Малин Кръстев. Синът му от колежката Станка Калчева–Борис, също е артист и работи в школата на татко си.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР