50 дни без прическа и грим са достатъчни! Това си

...
50 дни без прическа и грим са достатъчни! Това си
Коментари Харесай

Певици и плеймейтки атакуват салоните за красота

50 дни без прическа и грим са задоволителни! Това си споделят силиконови бомби и певици. След отчасти разхлабване на ограниченията бръмчалките хукнаха към салоните за обичаните разкрасителни процедури. Повече от месец и половина известни певици се опасяват за здравето си и не вървят на нормалните за тях всекидневни грим, прическа и козметика. Но към този момент не устоят, без да имат съвременна визия. И щурмуват салоните за хубост.

Гери-Никол  Гери-Никол Гери-Никол Николаева Георгиева, по-известна като Гери-Никол, е българска поп и R&B първо се отбива до фризьора си, откакто се прибира от родния си град Варна. Първото нещо което направи Яката дупара да отпраши за нова фризура.

Гери – Никол завърши с изолацията

Мис Плеймейт Жанета Осипова се похвали с нова прическа. Блондинката до момента се поддържаше единствено от вкъщи си, само че към този момент не се тормози да върви свободно във фризьорския салон. Там се засича с Гери-Никол  Гери-Никол Гери-Никол Николаева Георгиева, по-известна като Гери-Никол, е българска поп и R&B. Двете бръмчалки са доста близки. Жанета постоянно е по салоните, само че повече за клюкарене.

Колежката й Нора Недкова също реши да приключи изолацията.Норчето към този момент не чисти и не готви по през целия ден, а избира да прекара деня на обичаното си място.

Певицата Мария също е зажадняла за нова прическа. Миньончето, което неотдавна призна, че в изолацията не върви по салоните, реши да се почувства още по секси. Изпълнителката прекара повече от 5 часа в салон за хубост, откъдето си потегли с нова прическа и доста грим, написа „ България Днес”.

Коментарите на зевзеците в обществените мрежи не закъсняха. „ На село все на коафьор сте ходили”, гласи един от тях.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР