50 дни без прическа и грим са достатъчни! Това си

...
50 дни без прическа и грим са достатъчни! Това си
Коментари Харесай

Бръмчалки атакуват салоните за красота, не можели вече да издържат без грим и прически

50 дни без прическа и грим са задоволителни! Това си споделят силиконови бомби и певици. След отчасти разхлабване на ограниченията бръмчалките хукнаха към салоните за обичаните разкрасителни процедури. Повече от месец и половина известни певици се опасяват за здравето си и не вървят на нормалните за тях всекидневни грим, прическа и козметика. Но към този момент не устоят, без да имат съвременна визия. И щурмуват салоните за хубост.

Гери-Никол първо се отбива до фризьора си, откакто се прибира от родния си град Варна. Първото нещо което направи Яката дупара да отпраши за нова фризура.

Мис Плеймейт Жанета Осипова се похвали с нова прическа. Блондинката до момента се поддържаше единствено от вкъщи си, само че към този момент не се тормози да върви свободно във фризьорския салон. Там се засича с Гери-Никол. Двете бръмчалки са доста близки. Жанета постоянно е по салоните, само че повече за клюкарене.

Колежката й Нора Недкова също реши да приключи изолацията.Норчето към този момент не  чисти и не готви по през целия ден,  а избира да прекара деня на обичаното си място.

Певицата Мария също е зажадняла за нова прическа. Миньончето, което неотдавна призна, че в изолацията не върви по салоните, реши да се почувства още по секси. Изпълнителката прекара повече от 5 часа в салон за хубост, откъдето си потегли с нова прическа и доста грим, написа „ България Днес ”.

Коментарите на зевзеците в обществените мрежи не закъсняха. „ На село все на коафьор сте ходили ”, гласи един от тях.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР