50% от населението на държави като България и Косово навярно

...
50% от населението на държави като България и Косово навярно
Коментари Харесай

Австрийски експерт: 50% от българите са заразени с коронавирус

50% от населението на държави като България и Косово навярно са заразени с коронавирус. Това стряскащо твърдение направи Франц Алербергер, ръководител на отдел " Хуманна медицина " към австрийската Агенция за сигурност на храните.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 10912
Пред списание " Профил " Алербергер заяви още, че не вярва на официалните данни за броя на заразените в балканските държави. Реалните стойности, според него, са десет пъти по-високи.

Висок брой оздравели за последните 24 часа, има обаче починали пациенти

Експертът се аргументира с големия брой заразени хора, които се завръщат от региона на Балканите в Австрия. Според него, подобно висок процент на инфекции e имало в китайския град Ухан и в австрийския курорт Ишгъл (43%). Междувременно Австрия върна карантината за пристигащите от страните на Западните Балкани, както и от България и Румъния.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 10912  Лекарка от Русе се болести с COVID-19 Лекарка от Русе се болести с COVID-19  Броят на инфектираните с COVID-19 в Швеция доближи съвсем 79,5 хиляди души Броят на инфектираните с COVID-19 в Швеция доближи съвсем 79,5 хиляди души  COVID-19 умъртви стара жена от Мездра COVID-19 умъртви стара жена от Мездра
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР