5 стъпки, 5 месеца, 5 резултата. Сдружението „Ние идваме“ събра

...
5 стъпки, 5 месеца, 5 резултата. Сдружението „Ние идваме“ събра
Коментари Харесай

В „Честно казано с Люба Кулезич“: Пушекът в цевта от вота на недоверие

5 стъпки, 5 месеца, 5 резултата. Сдружението „ Ние идваме “ събра на едно място мастити адвокати, с цел да покажат по какъв начин се отпушва затлачена правосъдна промяна. „ От утопичното до реалистичното пътят не е дълъг “, изясняват в студиото адв. Николай Хаджигенов и информационният специалист Арман Бабикян. На фона на очевидното, водачите на митинга от 2020 година питат: „ Кога, за Бога, ще се откри подобен политически копнеж? “.

Кметът, който поведе митинга и журналистът, който падна жертва на прокурора. Епицентърът на абсурда е Перник, а наред с ужасяващата свирепост на един прокурорски син-бияч, стои въпросът за какво страхът е взел превес през годините. Говори кметът на миньорския град Станислав Владимиров и основният редактор на Фрог Нюз Катя Илиева, която беше наказана за работата си от пернишкия обвинител.

И най-после – от Скопие се включва Владимир Владимиров, експертът от балкански проблеми, само че и по балкански вероятности. Седмица преди завършека на френското председателство на Европейски Съюз и на фона на офертата да „ помръднем “ напред в диалозите сред София и Скопие – коя е огромната игра за България в патриотичното надприказване от двете страни на границата?

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР