5 неща при избор на бебешка количка. Определете бюджета си при

...
5 неща при избор на бебешка количка.
Определете бюджета си при
Коментари Харесай

5 съвета при избор на бебешка количка

5 неща при избор на бебешка количка.

Определете бюджета си при избора на бебешка количка

Важно е да определите какъв брой пари можете да отделите за вашата бебешка количка тъй като има голямо многообразие на пазара. Има много колички, които могат да се приспособяват при всеки стадий от развиването на вашето бебе. Това може да подсигурява на родителите една единствена инвестиция за целия интервал.

Изборът на количка би трябвало да е съгласуван с вашите потребности и потребностите на бебето

Най- добре е да характерностите на количката  да съгласно вашите потребности. За новородено креватчето би трябвало да бъде хоризонтално, когато е настрана или се отделя, то би трябвало да се настройки добре към шасито на количката. Ако не става, облегалката би трябвало да е изцяло полегнала, най-малко със 150 градуса или повече.

От 6 месечна възраст или, когато бебето ви има надзор над главата, то тя би трябвало да предлага разнообразни степени и наклони или няколко позиции. За деца под една година се предлагат обръщащи се седалки, т. е. бебето би трябвало да може да се изправя умерено.

Бебешка количка – характерности

Оценете интензивността и ритъма на ежедневните действия на вас и на бебето. Ако упражнявате, всекидневно ходите повече или пътувате до избрани места, влага или неравномерен терен, би трябвало да сте сигурни, че количката дава отговор на тези условия.

Ако живеете отвън града здравите и по огромните колелца ще се оправят по добре. Но когато живеете в града и постройка, асансьорът или стълбите са фактор, който би трябвало да го взимате в поради. Същото се отнася, в случай че в всекидневието ви се постанова да употребявате метрото или градския превоз. Също по този начин би трябвало да взимате в поради багажника на колата си, когато купувате бебешка количка.

Обърнете внимание на материалите от, които е направена бебешката количка

Леките и водоустойчиви материали са значими при избора на количка. Може да тежи от 11 до 22 кг, към които се прибавят и тежестта на вашето бебе. Не наподобява доста, само че в дълготраен проект и с спомагателен товар може да е мъчно да носите толкоз огромно тегло.

Система за сигурност на бебешката количка

Уверете се, че кошарата или седалката нямат никакви материали или клипси, в които детето ви да се нарани. Също по този начин, че спирачната система или системата за заключване на колелата работи.

Други неща, на които би трябвало да обърнете внимание, са ремъците или коланите. Всички нови дизайни, отговарящи на най- високите стандарти за сигурност, оферират 5 точков колан. Бебето би трябвало да бъде крепко закрепено, с цел да не се плъзга в седалката.

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР