5% лихва на 2.3 милиарда евро нов дълг - това

...
5% лихва на 2.3 милиарда евро нов дълг - това
Коментари Харесай

Борисов: Василев да не отваря Кутията на Пандора и да не води държавата към задлъжняване

5% рента на 2.3 милиарда евро нов дълг - това са близо 250 милиона лв. рента годишно. Това не е добре! И желая да кажа на всички, че приканвам Асен Василев да не отваря торбата - Кутията на Пандора, и да не води страната към задлъжняване. Къде са ограниченията да излезем от 3%-ия недостиг и да се върнем към нулев недостиг? Или най-малко да е на остатък?

Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на изключително съвещание на партията. Целта му е да направи обзор на досегашното ръководство на сглобката и осъществяването на поетите задължения в Управленската и Изпълнителната стратегия на кабинета.

Изключително значимо сега е ГЕРБ да си върне физиономията. Управляваме с демократични партии - да, само че главният ни принцип е колкото се изкарва, толкоз да се харчи. Това подсигурява резистентност и е почтено да не задължаваме младежите да ни заплащат задълженията. Защото 3% недостиг значи нещо неприятно. Това е задлъжнялост - взимането на нов дълг е неприятно нещо. Липсата на ограничения за понижаване на недостига е неприятно нещо, разяснява още водачът на ГЕРБ.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР