5-и, 6-и, 8-и, 9-и и 11-и клас да минат в

...
5-и, 6-и, 8-и, 9-и и 11-и клас да минат в
Коментари Харесай

Въвеждат ротационно обучение в София и Бургас от днес

5-и, 6-и, 8-и, 9-и и 11-и клас да минат в отдалечено образование за седмица, а тези от 1-и до 4-и и 7-и, 10-и, 12-и клас - остават в клас. В Бургас студентите минават онлайн, присъствено ще се организират само практическите им занимания.

В Сливен, Нова Загора, Ямбол, както и общините Пловдив, Карлово, Куклен, Сопот, Раковски и Родопи непосредствено се минава към онлайн образование за всички деца. Мярката ще важи до 31 януари, т.е. до настъпване на междусрочната почивка. Спират и извънкласните занимания. Забраняват се и събиранията, затварят пенсионерски клубове.

Дeтскитe гpaдини в Бялa зaтваpят дo 31 янyapи. Затягат се и ограниченията в област Благоевград. Учениците от 5-и до 12- клас ще се образоват отдалечено за седмица, а тези от 1-и до 4-и клас остават в клас, само че ще вършат проби за COVID-19 един път седмично. Освен това за подрастващите се вкарва и вечерен час. Те няма да бъдат допускани на открито и до публични места без компаньон след 20 часа. Заради високата заболеваемост измежду най-малките в община Разлог за една седмица ще бъдат затворени детските градини и ясли.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР