5-годишното момиченце, което бе сред тежко пострадалите в катастрофата край

...
5-годишното момиченце, което бе сред тежко пострадалите в катастрофата край
Коментари Харесай

Почина 5-годишното дете, пострадало тежко при катастрофата край с. Константиново

5-годишното момиченце, което бе измежду тежко потърпевшите в злополуката край с. Константиново, е умряло. За трагичната вест оповестиха източници на Флагман.БГ, които прецизираха, че положението на детето е било несъвместимо с живота още от настаняването му в реанимацията на УМБАЛ-Бургас. То е било с голям брой счупени кости и вътрешни кръвоизливи.

Състоянието на другите потърпевши от тежката злополука остава съвсем непроменено. Водачът на Фолксвагена, който навлезе в насрещното придвижване – 31-годишният Димитър Сотиров, е изместен от реанимацията в отделението по неврохирургия, където следва да му се извърши интервенция.

23-годишният млад мъж, който се е возил на предната седалка на блъснатия челно Опел пък остава в тежко положение. Той продължава да е в реанимацията на УМБАЛ-Бургас, където лекари не престават да се борят за живота му.

Припомняме, че ужасяващата злополука, при която Фолксваген Туран се заби челно в Опел на няколко километра от с. Константиново, се случи на 5 юни към 22:10 ч. По неустановени досега аргументи 31-годишният Димитър Сотиров навлиза в насрещното придвижване, където блъска движещия се там автомобил, в който са се возили трима. Водачът на Опела – 44-годишният бургазлия Иван Михайлов, почина на място, а автомобилът му беше безусловно раздвоен на две.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР