5-годишно дете загина в Русе, след като бе блъснато от

...
5-годишно дете загина в Русе, след като бе блъснато от
Коментари Харесай

Камион прегази дете в Русе, шофьорът избяга

5-годишно дете почина в Русе, откакто бе блъснато от камион. Инцидентът е станал към 11.30 на улица в квартал „ Долапите “. Шофьорът е избягал и се търси от полицията.

Момиченцето се е разхождало с баба си, когато камионът е връхлетял от горната страна му. Съседката Йорданка Камарашева е била една от първите, които са се притекли на помощ, откакто чула виковете на бабата.

„ Като пристигам тук, на мястото, виждам детето окървавено. Питам бабата какво стана, сподели - мина един камион, тук изпод. Голям, наследник. Разхождали са се с кучето и камионът е пристигнал откъм от свинарниците и е завил. Как, къде се е шмугнало детенцето, не е ли видял този, че го е блъснал “, споделя дамата.

Камион удари спрял на спирка рейс в София

В края на улицата около река Русенски Лом има някогашни свинарници и подозренията са, че камионът е обвързван с хората там. „ Не мога да кажа, би трябвало да се удостовери информацията кой е бил, към този момент малко са спорни мненията за автомобила. След като се откри, тогава ще знаем сигурно “, разяснява кметският наместник на кв. “Долапите “ Светлин Савов.

На мястото не престават огледите на полицията, а от общината имат подготвеност да оказват помощ на фамилията.
7
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР