5-годишно дете загина, след като бе блъснато от камион в

...
5-годишно дете загина, след като бе блъснато от камион в
Коментари Харесай

Изясняват защо не е спрял камионът, помел 5-годишно дете в Русе

5-годишно дете почина, откакто бе блъснато от камион в Русе. Шофьорът е избягал от мястото на престъплението. По-късно е арестуван.
76-годишен е водачът на камиона, прегазил 5-годишно дете в Русе По първични данни той дори не е схванал за случилото се
Фаталният случай е станал на кръстопът в квартал „ Долапите”. Камионът е идвал от стръмна улица. Завивайки надясно е прегазил детето. Камионът не спрял. По каква причина към този миг към момента не е ясно.

Снимка: Емил Димитров

Момиченцето се е разхождало с баба си и кучето си, когато камионът връхлита. Според очевидци лидерът въобще не стопира.

Съмненията на хората в квартала са, че камионът е на хората, които държат някогашните свинарници в съседство. Затова и през днешния ден след случая полицията ревизира първо тях.
5-годишно дете почина след удар от камион в Русе Шофьорът на тежкотоварния автомобил е избягал
По-късно полицията задържа водача на камиона. Според съседи на обвинения той транспортира хоросан и прави транспорт и транспорт.

Снимка: Емил Димитров

Детето умира на място. Баба му е изпаднала в потрес. Детето й е било поверено, до момента в който родителите са на работа.

„ Ще помогнем, само че да установим първо какво се е случило и от общината каквото зависи, ще им помогнем”, дава обещание кметският наместник на кв. „ Долапите " Светлин Савов.

От полицията по-късно оповестиха, че посоченият от очевидците товарен автомобил и лидерът му са открити. Зад кормилото е бил мъж на 76 години.

Предполагаемият причинител на действието е арестуван за 24 часа. От полицията отхвърлят на този стадий да внесат изясненост по случая. Официално изказване ще създадат на следващия ден.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР