Тексаска детска градина, оставена на грешна автобусна спирка, върната в училище от непознати: майка

...
5-годишна детска градина в Тексас, която беше изпратена с автобуса
Коментари Харесай

5-годишна детска градина в Тексас, която беше изпратена с автобуса за първия си учебен ден, не се върна у дома в същия автобус онзи следобед, според майка му, която го е чакала на спирката му.

Кори, който пътува от CJ, е бил отведен в началното училище Faldyn в Кейти, Тексас, миналата сряда за първия му ден на детската градина, съобщи FOX 26 Хюстън. В края на деня майка му Надин Пен го чакаше на автобусната спирка, когато той пристигна около 15:18. само за да разбера, че синът й не е в борда.

„Качих се в автобуса и попитах [шофьора на автобуса]: „Пускате ли децата от детската градина да слязат от автобуса без родител?“ Тя каза: „Не, гарантирам ви, че няма да го направя.“ И аз казах „Добре, добре, синът ми не е тук“, а тя каза „Ами това са всички деца“ и тя просто си тръгна, не се обади на никого или нищо“, каза Пен пред FOX 26.

Пен каза, че е била в паника, докато е бързала към училището на детето си. Когато пристигна, тя чу друг родител да казва, че също търсят детето си.

„Чувах ги да казват, че няколко автобуса трябва да се върнат в училището, защото от претоварване“, каза Пен на изхода.

Тя се върна на автобусната спирка с надеждата, че той е сред учениците при второто пътуване, но той така и не пристигна.

Повече от час след като синът й трябваше да бъде оставен, Пен каза, че е получила обаждане от учителя на CJ около 16:30. съобщавайки, че случайно семейство го е върнало в училище.

„Той каза, че се е приближил до колата на хората и те са свалили прозореца и той е казал на бащата: „Изгубих се“ Penn каза.

CJ трябваше да бъде оставен на Signorelli Way и Franchetti Drive, но вместо това беше оставен в подразделение близо до кръстовището на Clay и Katy Hockley Cutoff Road, сподели FOX 26. Google Карти показват, че е трябвало да върви осем минути и да пресече главна улица, за да стигне до майка си.

„Току-що се лутах във втория квартал“, каза Си Джей пред магазина.

Пен каза, че училището никога не е предоставило обяснение защо детето й е слязло от автобуса на грешното място, но сега тя изисква отговори.

„Нямам отговори. все още не знам каква е причината. Нямам никакви изявления от тях, това е разочароващо", каза Пен.

"Наистина ми се иска да знам кое е семейството, за да мога да им благодаря защото те наистина спасиха живота на детето ми“, добави тя.

Katy Independent School District не отговори веднага на искането на Fox News Digital за коментар.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР