5 години затвор получи управител на фирма за данъчно престъпление.

...
5 години затвор получи управител на фирма за данъчно престъпление.
Коментари Харесай

5 г. затвор получи управител на фирма, укривал над 1 млн. лв. данъци

5 години затвор получи шеф на компания за данъчно закононарушение. Наказанието би трябвало да се изтърпи при „ непоколебим “ режим на изтърпяване, оповестиха от прокуратурата.
При осъществена данъчна проверка той не показал огромна част от поисканите писмени доказателства, включително документи, информации, фактури. След приключването ѝ му бил връчен инспекционен акт, който не бил обжалван. С него била избрана данъчна основа на доставките с право на цялостен данъчен заем от 0,00 лв.. Общият размер нана компанията за проверявания интервал, в следствие от непризнаване на правото на данъчен заем, е 545 792,81 лв., от които главница е 496 164,91 лв..
 Съдът постанови непрекъснат арест за Петър Рачков поради опиати и вилнеене при задържане Съдът постанови непрекъснат арест за Петър Рачков поради опиати и вилнеене при задържане
Районният съд в Бургас наложи най-тежката мярка за неотклонение " задържане под стража " на Петър Рачков, упрекнат в владеене на наркоти...
Дружеството не разполагало с налични активи, нито имало обекти, в които да реализира активност. В същото време издавало фактури за продажби на артикули и услуги от хетерогенен темперамент - строителни и профилактични поправки, снегопочистване и опесъчаване, товаро-разтоварна активност, консултантски услуги, ситопечат, PVC тръби, палети и други Фирмата на трудов контракт.
При водене на счетоводството на сдружението „ В.-Т. ” ЕООД били употребени документи с погрешно наличие и е приспаднат неследващ се данъчен заем. Действайки по този метод, подсъдимият И.А., в качеството му на ръководещ и представляващ сдружението „ В.-Т. ” ЕООД, избегнал заплащането на данъчни отговорности в изключително огромни размери - близо 1 млн. и 200 хиляди лв..
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР