5 години не стигнали на ЦГМ да довърши почти готовите

...
5 години не стигнали на ЦГМ да довърши почти готовите
Коментари Харесай

Спаси София: ЦГМ не може 5 години да завърши два паркинга

5 години не стигнали на ЦГМ да довърши съвсем готовите подземни паркинги до Министерски съвет Сливница и Централна гара, а в този момент се молят на Общинския съвет за пролонгация с още 3 години.

Това показват в позиция от " Спаси София ".

5 години откакто ЦГМ е задължено да довърши паркингите и да ги пусне в употреба, действително нищо не е свършено. На процедура, оборудванията са построени и трябват единствено довършителни работи, което явно за ГЕРБ и Фандъкова лишава най-малко 8 години. Въпроси за какво това време е проспано или наказания за неспособно ръководство, естествено, няма!



Двата подземни паркинга с общ потенциал от към 350 места са построени дружно със строителството на метрото. Тези места са капка в морето по отношение на потребностите на София, само че биха облекчили паркирането най-малко до метростанция Сливница, към която зелените площи са превърнати в кални ниви от паркирани коли.
Това е следващото доказателство, че Йорданка Фандъкова изцяло се провали във връзка с паркирането. Тя и администрацията ѝ не вършат нищо за паркирането, до момента в който ЦГМ 10 години събира десетки милиони годишно, а не построи и един паркинг.

Подземните паркинги в центъра останаха мираж, а в кварталите не се прави нищо! Преди година Борис Бонев предложи построяването на 10 монтажни паркинга в кварталите, само че и този отчет съзнателно не се преглежда от ръководещите.

Това е подигравка на ръководство, учредено на непросветеност, само че и отплата да не се осъществят явно по-добрите решения на опозицията. От това страдат софиянци, които са принудени да газят в тиня до колене в целия град! Пари има, само че те толкоз си могат!
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР