5-етажната сграда на хипермаркет Аветисян“ във Варна с всички намиращи

...
5-етажната сграда на хипермаркет Аветисян“ във Варна с всички намиращи
Коментари Харесай

Подробности за вчерашния пожар в хипермаркет във Варна

5-етажната постройка на хипермаркет „ Аветисян “ във Варна с всички намиращи се в нея произведения и съоръжение са унищожени при пожара, който пламтя в събота.

Това оповестиха от Главна дирекция „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията “ (ГДПБЗН).

Вследствие на токсичния пушек от пожара са потърпевши четирима жители, три дами и един мъж, който се е опитал да гаси пожар в прилежащ двор - благосъстоятелност на компанията за дърва за огрев.

Сигналът за пожара е получен в 12:51 ч. С приемането му е подадена информация, че гори складовото помещение и огъня се популяризира към хипермаркета. В очистване на произшествието са взели участие 19 пожарникари с 6 противопожарни автомобила, 5-има чиновници от бранш СОД – Варна със профилиран автомобил и автовишка, две водоноски по 20 тона от компания „ ПМТГ “ – ЕООД.

При идване на мястото на произшествието е открито, че огънят е обхванал склад за банкет на стока, открит склад за дървен материал, дърва за огрев, въглища и пелети. Поради съществуването на мощен вятър пожара се разраства и обгръща магазина, който съставлява пететажна постройка.

Също по този начин в резултат на мощния вятър горящи парчета трансферират пътното платно и от другата страна на улица се възпламеняват складирани палети и част от склада на магазин „ Зооленд “. Вследствие на токсичния пушек от пожара са потърпевши четирима жители, три дами и един мъж, който се е опитал да гаси пожар в прилежащ двор благосъстоятелност на компанията за дърва за огрев.

При пожара са унищожени 5-етажната постройка на хипермаркет „ Аветисян “ с всички намиращи се в нея произведения и съоръжение, складово помещение на повърхност към 350 м²; дърва за огрев - 48 м3, мотокар, бяла и черна техника; ПВЦ прозорци, както и част от склад на магазин „ Зооленд “.

Засегнати са два леки коли „ Тойота “ и „ Пежо “, които със счупени предни стъкла и горна част на купето.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР