5 CD сметки, които печелят повече от 5,40% APY в момента

...
Един от най-добрите начини да се възползвате от настоящите високи
Коментари Харесай

Един от най-добрите начини да се възползвате от настоящите високи проценти на спестяване е със сертификат за депозит (CD). Тези депозитни сметки не само носят фиксирани лихвени проценти, които ви позволяват да заключите днешните конкурентни APY за целия срок на сметката си, но също така предлагат някои от най-високите налични лихвени проценти.

Докато най-добрите спестовни сметки може спечелете до 5,00% променлив APY върху балансите си, днес може да намерите компактдискове със ставки далеч над това. Някои дори предлагат близо 5,50% APY в момента. По-долу сме събрали някои от най-добрите дискове, налични днес при различни условия с лихвени проценти над 5,40% APY.

Искате да спестите повече днес? Започнете да сравнявате някои от най-добрите спестовни и CD сметки тук сега.

5 CD сметки, които печелят повече от 5,40% APY точно сега

Като цяло ще намерите най-високите CD сметки днес когато отворите акаунт с по-кратък срок. Докато сметките с по-дълги срокове може да предлагат само около 4,50% APY, лихвените проценти, доближаващи се до 5,50% APY, са по-често срещани сред краткосрочните CD-та с падеж около една година.

Ето някои от най-добрите налични CD проценти днес, които предлагат поне 5,40% APY. Всяка от тези сметки е застрахована от FDIC до лимита от $250 000 (на вложител и на тип сметка).

11-месечен CD на Northern Bank Direct: 5,60% APY

Най-високата ставка в нашия списък е 5,60% APY за 11-месечен компактдиск от Northern Bank Direct, онлайн подразделението на Северния бряг. Този компактдиск не носи никакви месечни такси, но ще трябва да депозирате поне $500, за да отворите сметката си. Ще поемете и наказателна такса, ако трябва да изтеглите по-рано.

Sallie Mae Bank 18-месечен CD: 5,55% APY

На второ място за високи лихви е 5,55 % APY 18-месечен CD от Sallie Mae Bank, което е и най-дългият срок, който можете да заключите. Няма месечни такси, но за да спечелите тази сума, ще трябва да депозирате и поддържате поне $2500 минимален баланс.

12-месечен компактдиск на Sallie Mae Bank: 5,50% APY

18-месечният компактдиск на Salle Mae Bank не е единствената опция за сметка с висока печалба от онлайн банката. Можете да спечелите подобни високи 5,50% APY за 12-месечни, 13-месечни и дори 15-месечни компактдискове. Всеки от тези компактдискове носи същото изискване за минимален баланс от $2500.

Ако трябва да изтеглите от своя CD Sallie Mae Bank по-рано, ще бъдете изправени пред наказателна такса. Това се равнява на 90 дни лихва върху изтеглената сума за 12-месечни компактдискове и 180 дни лихва за срокове, по-дълги от този.

12-месечен компактдиск на Popular Direct: 5,50% APY

Popular Direct също предлага 12-месечен компактдиск с 5,50% APY. Тази сметка има много по-високо изискване за минимален депозит от $10 000, но няма месечни такси. Санкцията за предсрочно теглене с тази сметка е равна на 270-дневни прости лихвени плащания.

Crescent Bank 12-месечен CD: 5,45% APY

12-месечен CD от Crescent Bank може да направи още една страхотна опция за онлайн банкиране за спестители, благодарение на 5,45% APY. Тази сметка няма месечни такси, но ще понесете неустойка за предсрочно теглене. За да отворите компактдиска, ще ви е необходим и минимален начален депозит от $1000.

Намерете повече от днешните най-добри цени тук, за да можете да започнете да сравнявате най-добрите опции за вас.

Долната линия

Конкурентен компактдиск може да бъде мощен инструмент за спестители днес. Тези акаунти могат да печелят повече от 5,00% APY — като някои предлагат дори повече от 5,50% APY — като фиксирани лихвени проценти през целия срок. За да намерите най-добрия компактдиск за вашите цели за спестяване, не забравяйте да сравните различни акаунти, преди да отворите. Подробности като необходимото минимално салдо, наказателни такси, опции за подновяване, достъп до акаунта и други могат да ви помогнат да определите кое е най-разумно за целите ви.

Започнете днес с някои от най-добрите проценти за спестявания, налични сега тук .

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР