5 бона за двама струва празненство за Нова година във

...
5 бона за двама струва празненство за Нова година във
Коментари Харесай

Над 5 хил. лева за двама за Нова година във Велинград, но пък ще ви пеят Веско Маринов и Чакърдъкова

5 бона за двама коства тържество за Нова година във Велинград, демонстрира изследване на " България Днес ".

Един от тузарските родни хотели разгласява новогодишните си пакети, а местата са към този момент съвсем разпродадени. За 3 нощувки във ВИП апартамент феновете на лукса ще би трябвало да се изръсят с 4900 лева, а за 4 нощувки цената удря 5700 лева В галактическата сума е включена празнична вечеря и музикална веселба с Веско Маринов и Николина Чакърдъкова.

Децата до 12 години се настаняват гратис, а за по-големите се доплаща по 200 лева на вечер.

" Ако вземете ВИП жилището, доплащането може да отпадне ", разясниха пред вестника от тузарската резиденция.

За нашенците, които не могат да си разрешат да честват във Велинград, туристическите организации са пуснали оферти за ЧНГ в Дубай. За емирството самолетните билети с 5 нощувки, закуски и вечери костват 3 хиляди лв. на човек. Друг вид е да отпразнувате Нова година в Тунис - със аероплан от София и за 6 нощувки на цялостен интернат ще броите малко над 1000 лева

За хората, които избират да посрещнат 2024 година на родна земя, нашите курорти са пуснали новогодишните си оферти.

В Пампорово цените за 3 нощувки ще ви излязат към 800 лева на човек, а в случай че желаете да сте до ски пистите, портмонето ви ще олекне с хилядарка.

В Банско цените са относително налични - 3 нощувки излизат 500 лева в първокласен комплекс, а с изключение на престоя от курорта ви подсигуряват щедро празнично меню. Ако не сте от хората, които обичат да похапват пуйка със зеле по празниците, в Банско може да намерите и предложения от 100 лева на човек за нощувка. Там обаче ще би трябвало да си организирате храненето настрана.

Желаещите да останат в столицата ще би трябвало да побързат, тъй като множеството преференциални предложения прозорливо към този момент са разграбени, само че към момента се намират куверти от 100 лева на човек за вечеря плюс питиета.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР