5 458 лица, живеещи на територията на България, с право

...
5 458 лица, живеещи на територията на България, с право
Коментари Харесай

5458 души с руски пенсии у нас получават парите си днес

5 458 лица, живеещи на територията на България, с право на пенсии от Русия ще получат парите си през днешния ден .

Сумите за първото тримесечие на 2022 година ще постъпят по банковите сметки на пенсионерите още през днешния ден, 18 март. Общият размер на заплащанията е в размер на 620 326,58 евро, равни на 1 213 253,33 лева

Националният застрахователен институт (НОИ) прецизира, че при преобразяване на съветската рубла към еврото от Пенсионния фонд на Руската федерация (ПФРФ) е употребен валутният курс, публично оповестен от Централната банка на Русия , настоящ към деня на сформиране на платежната ведомост - 10.03.2022 година, който е 1 евро = 126,43950 рубли.

Според съглашение от 2009 година сумите се изплащат от Национален осигурителен институт и Пенсионния фонд на Руската федерация на лицата с местоживеене на територията на другата страна всяко тримесечие до 10-о число на последния месец от интервала . " Възникналите компликации в връзката сред двете институции бяха преодолени и паричният превод от съветската страна към този момент е реалност ", се показва в известието на Национален осигурителен институт.
 Русия избегна банкрут и на равнище junk от Standard & Poor's
Русия избегна банкрут и на равнище junk от Standard & Poor`s

Руското министерство на финансите е дало инструкции за плащанията
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР