Любовната игра е важна част, която не бива да пропускате,

...
Любовната игра е важна част, която не бива да пропускате,
Коментари Харесай

5 начина да побъркате жената преди секс

Любовната игра е значима част, която не трябва да пропускате, в случай че желаете сексът да е пълностоен. Докато мъжете са способни да се впуснат незабавно в половото премеждие, то дамите имат потребност от предварителна подготовка.

Не си мислете обаче, че любовната игра се изчерпва само със буйни целувки и внимание върху добре известните женски ерогенни зони. Тя би трябвало да се играе както с тялото, по този начин и с мозъка. Мъжкото списание Ask Men, представено от " Флагман ", дава насоки по какъв начин да побъркате една жена.
1. Върнете се в ученическите си години
По това време множеството младежи живеят с родителите си и чакат всеки комфортен миг да останат сами, с цел да се усамотят със своето гадже. Дотогава те нямат избор, с изключение на единствено да гледат, без да пипат. Върнете се обратно във времето и си представете, че още веднъж живеете с родителите си. Излезте на вечеря с дамата, а по-късно я поканете единствено в хола. Не стигайте до спалнята. Мисълта, че не може да ви има, ще побърка дамата и ще я накара да ви желае още повече. Понякога облеклата може да са доста секси.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР