49-годишен мъж от Бургас получи наказание от една година лишаване

...
49-годишен мъж от Бургас получи наказание от една година лишаване
Коментари Харесай

Бургазлия претараши варненски хотел, отмъкна 3 телевизора и микровълнова печка

49-годишен мъж от Бургас получи наказване от една година отнемане от независимост, чието осъществяване се отсрочва с изпитателен период от 3 години. Подсъдимият бе приет за отговорен по обвиняване в лишаване на 3 броя тв приемници и микровълнова фурна от хотел в централната част на Варна. Кражбата е осъществена в интервала 23-26 февруари предходната година, в изискванията на продължавано закононарушение, посредством разваляне загради, крепко направени за отбрана на парцел и посредством потребление на неустановено техническо средство.

Самата кражба е осъществена с няколко обособени действия, до момента в който подсъдимият обитавал като посетител в хотела. Първоначално той изнесъл тв приемника и отдалеченото от стаята, в която бил настанен, като го оставил против пари в заложна къща. В идващите дни, с неустановено техническо средство и потребление на физическа мощ, подсъдимият деформирал ПВЦ-прозорци на прилежащи стаи, проникнал в тях и лишил тв приемниците им, както и микровълнова фурна на хотела, които също оставил в залог против пари в разнообразни заложни къщи във Варна.

49-годишният мъж е с чисто правосъдно минало. Той бе наказан да заплати и направените по делото разходи за близо 600 лв.. Присъдата предстои на обжалване или митинг в 15-дневен период.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР