482-ма души е щатът на министерството на Даниел Лорер на

...
482-ма души е щатът на министерството на Даниел Лорер на
Коментари Харесай

Щатът на министерството на Даниел Лорер на „Батенберг“ 12 ще е 482 души

482-ма души е щатът на министерството на Даниел Лорер на „ Батенберг “12, е записано в устройствения устав на Министерството на нововъведенията и растежа, оповестен за публично разискване, написа " 24 часа ". Министърът на нововъведенията и растежа ще има двама заместници.

В постройката в топ центъра на столицата се намират Агенцията за дребни и междинни предприятия, която се трансферира към новото министерство на нововъведенията, както и дирекциите, отговарящи за външноикономическите връзки и службите по търговски-икономически въпроси и част от общата администрация.

В Министерството на нововъведенията и растежа/МИР/ е още Българската организация за вложения, Главна дирекция „ Европейски фондове за конкурентоспособност “, а след закриването на Държавната организация за научни проучвания и нововъведения, МИР става неин приемник.

Структурата на подопечното на Лорер ведомство е с една основна и други 8 дирекции, инспекторат, чиновник по сигурност на информацията и финансов инспектор.

Политическият кабинет на министъра ще е 9-членен и с изключение на заместник-министрите и началник-кабинета в него ще са парламентарният секретар, шефът на „ Връзки с обществеността и протокол “, четирима съветници и механически сътрудници, основният секретар, петима души от инспектората, шестима от „ Вътрешен одит “, служителят по сигурността на информацията и финансов инспектор.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР