48 мегапиксела? Изкуствен интелект? Оптична стаблизирация? Селфита? Нищо от това

...
48 мегапиксела? Изкуствен интелект? Оптична стаблизирация? Селфита? Нищо от това
Коментари Харесай

Кой е старият смартфон, който бие iPhone 14 Pro според TikTok

48 мегапиксела? Изкуствен разсъдък? Оптична стаблизирация? Селфита? Нищо от това не е значимо в камерата на един смарт телефон, в случай че се има вяра на младите консуматори на обществените мрежи. От известно време на голяма известност измежду тях се радва... iPhone 3GS - модел от 2009 година, който дори и при дебюта си беше прекомерно надалеч от върха при камерафоните.

Технологичният инфлуенсър Daniel Sin събра 6,5 млн. гледания с видео в TikTok, в което съпоставя фотоси от остарелия смарт телефон с такива, направени с настоящия iPhone 14 Pro.
iPhone 14 Pro vs iPhone 3GS.???? (Video: @Daniel Sin)
Сред стотиците коментиращи (предимно на възраст близка до тази на iPhone 3GS) има консенсус, че ретро моделът се оправя по-добре - фотосите му имали " дух ", " характерна хармония ", били " по-автентични " и така нататък

Преди дни актрисата Никол Пелц също употребява iPhone 3GS за серия свои фотоси в обществените мрежи.

Нетипичният за млада обществена мрежа като TikTok хаштаг има над 46 млн. гледания, отбелязва PetaPixel.

Защо?

Младите консуматори на обществените мрежи постоянно преоткриват разнообразни технологии, датиращи още от времената преди те да са били родени.

Преди години аналоговата снимка се върна към живот точно благодарение на хора, които са родени и израснали в епохата на цифровите камери. От известно време същото се случва и с апаратите за моментни фотоси, а все по-често в обществените мрежи виждаме и фрагменти от старите цифрови " сапунерки " от първите години на новия век.
 Най-следваната персона в TikTok Каби Лейм печели по $750 000 $ за пост
Да печелиш по $750 000 за пост в TikTok - какво е да си най-следваната персона в известната мрежа

Брандовете му заплащат приблизително към 400 000 $ на TikTok

Носталгията докара до това един от настоящите изобретателни фотоапарати на Fujifilm - моделът с ретро визия X100V, да повиши доста цената си поради подбудено от рекомендации на инфлуенсъри огромно търсене.

Кой беше този смарт телефон?

iPhone 3GS е значим модел в историята на Apple. През 2009 година той надгради предшественика си iPhone 3G с 3-мегапикселова камера с автофокус и видео в общоприета резолюция. Това дори тогава бяха скромни характерности - доста по-добри камери потребителите можеха да намерят в Symbian-базираните смарт телефони.
Widzicie różnicę w iPhone 13 Pro???? iPhone 3GS (2009)
iPhone се трансформира в в действителност добър инструмент за мобилните фотографи година по-късно - с iPhone 4, който също така беше и първият с процесор, създаден от Apple.

iPhone 3GS беше и последният смарт телефон на компанията без селфи камера - нещо, което наподобява не пречи на днешните инфлуенсъри да го харесват.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР