48-годишният неграмотен ром, нападнал полицай навръх Коледа м.г. на на

...
48-годишният неграмотен ром, нападнал полицай навръх Коледа м.г. на на
Коментари Харесай

Скандално: Опасният ром Митко, който навръх Коледа преби полицай, излиза на свобода

48-годишният необразован ром, нападнал служител на реда точно на Коледа м.г. на на ул. „ Перла” в бургаския кв. Горзо Езерово Митко Шишков напълно скоро ще излезе още веднъж на независимост, оповестява " Флагман ".

Опасният рецидивист прекара съвсем 7 месеца на топло, откогато на 25.12.2017 година разруши носа на бургаско ченге и потроши 2 служебни патрулни коли ОД на Министерство на вътрешните работи. Точно толкоз е и наложеното му от съда наказване, което означа, че Митко още веднъж ще се появи по улиците на бургаския квартал.

Той е упрекнат, както за безчинство и жестоко отношение към органите на реда, по този начин и за нанасянето на вреди по непознато имущество. Наглият ром можеше да отнесе до 6 години затвор, защото закононарушенията са осъществени в изискванията на рисков рецидив.

Припомняме, че точно на Коледа Митко и приятелите му се опълчили гневно на бургаските ченгета от Четвърто районно ръководство, които пристигнали на адреса, след получен сигнал за мощна музика.

„ Майка ви да е.а, ченгета, ще върша каквото си желая, през днешния ден е Коледа и е международен празник ", „ Майка ви да е.а, ченгета мръсни, ще ви утрепя ", с тези думи Митко и ромската му компания безусловно атакували органите на реда и почнали да блъскал и хвърлял камъни към тях, както и дървета, части тухли и керемиди.

Екшънът обаче прераснал в пердах, като потърпевш един от униформените чиновници. Констатирано е, че бургаското ченге е бил с лека телесна щета, изразяваща се във фрактура на носни костици.

Към днешна дата Митко е заплатил за наложените вреди по полицейските коли, на стойност 550 лв., като следва 48-годишният ром да заплати и разноските по делото, който са 112,70 лв..
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР