48-годишен мъж нападна 10-годишно момче във Велико Преслав. Всичко се

...
48-годишен мъж нападна 10-годишно момче във Велико Преслав. Всичко се
Коментари Харесай

ВИДЕО показа мъжа, нападнал дете с умствена изостаналост

48-годишен мъж атакува 10-годишно момче във Велико Преслав. Всичко се е случило поради музика, която момчето е пуснало от безжична тонколона, до момента в който върви по улицата.

Според майката на детето мъжът първо го е предизвестил, а по-късно му е налетял. В този миг обаче момчето е снимало клип с телефона си е снимало нападението. 

 
Майката на момчето научава за случилото се минути след нападението. Семейството се обажда на полицията, само че очевидци на побоя няма. А майката на момчето твърди, че не познава нападателя.



Момчето е и с умствена назадничавост. Клипа с побоя посочило на родителите си 2 дни след случая. След нападението дамата споделя, че синът й се чувстваш разтревожен. 

Заснетото видео издава причинителя и той е арестуван. Образувано е досъдебно произвеждане. Причините към побоя занапред се обясняват, осведоми " Нова ".

От полицията в Шумен потвърдиха, че мъжът не е престъпно проявен. 

“Не можем да кажем дали в този случай той е използвал алкохол, защото  е самоличността му е изяснена 3 дни след осъщественото действие ”, сподели представителят на ОДМВР-  Шумен Ася Йорданова.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР